versienummering

Solution

Het is NIET mogelijk de Rekenbladen aan te schaffen ZONDER onderhoud. De excels zijn zodanig beveiligd dat de gebruiker geen aanpassingen kan doen. Fouten dienen gemeld te worden aan ons. Bij onveilige fouten of normwijzigingen stellen we gratis, binnen redelijke termijn, de aangepaste excel ter beschikking.

Met betrekking tot veilige, onveilige fouten, normwijzigingen, wijziging van inzicht hebben we een versienummer op elke excel. x.x.x.  de eerste x staat voor (norm-)wijziging, onveilige fout. de tweede voor opmaak, verbetering, inhoudelijke aanvulling. De laatste staat voor versie van de macro's.

U kunt in Rekenbladen inzicht krijgen in de gemaakte wijzigingen door control+shift+j te toetsen in Rekenblad. Of via control+m dan wijzigingsblad.