Onderhoud en versies

Solution

Het is NIET mogelijk de Rekenbladen aan te schaffen ZONDER onderhoud. De excels zijn zodanig beveiligd dat de gebruiker geen aanpassingen kan doen. Fouten dienen gemeld te worden aan ons. Bij onveilige fouten of normwijzigingen stellen we gratis, binnen redelijke termijn, de aangepaste excel ter beschikking.

Verbeteringen, aanvullingen, nieuwe Rekenbladen worden niet direct ter beschikking gesteld, maar minimaal jaarlijks. Na betaling van de onderhoudsfactuur wordt een nieuw startbestand opgestuurd, met de laatste stand van alle Rekenbladen.

Met betrekking tot veilige, onveilige fouten, normwijzigingen, wijziging van inzicht hebben we een versienummer op elke excel. x.x.x.  de eerste x staat voor (norm-)wijziging, onveilige fout. de tweede voor opmaak, verbetering, inhoudelijke aanvulling. De laatste staat voor versie van de macro's.

U krijgt dus uiterlijk jaarlijks na betaling onderhoudsfactuur de laatste excels, en de aan uw pakketten toegevoegde excels inclusief een nieuw startbestand. (N.B.: vanaf eind 2013 is het mogelijk altijd met een geldig startbestand zelf de laatste bestanden te downloaden)