Is mijn versie de laatste?

Solution

Hoewel wij nog steeds alleen bij onveilige fouten een update sturen aan klanten (het eerste versienummer wordt dan verhoogd) is het vanaf nu ook mogelijk zelf een update te downloaden. U heeft daarvoor wel een geldig startbestand nodig.

Deze bevat in het control+m menu een download-macro. Voor meer info zie http://blog.quickeurocode.nl/gebruik/downloadlink-in-startmenu/

Om echter te weten of een download noodzakelijk is, zijn de qec-websites verbeterd en worden de versienummers voortaan bij elke aanpassing door ons actueel gehouden. Er zijn enkele ingangen om de versienummers te controleren:

http://nl.qec.nu/csv.html

geeft de mogelijkheid een lijst te downloaden met de laatste versienummers. Aan de bestandsnaam is tevens te zien wanneer updates plaatsvinden.

http://nl.qec.nu/download.html

vertaald dit csv bestand in een website met versienummers. Wil je echter ook weten wat de wijzigingen per bestand zijn. kies dan 'versiewijzigingen' in het eerste drop-down menu van download.html