. , probleem - potfire

Solution

Gebruikers van potfire, maar ook buitenlandse gebruikers, hebben vaak de punt[.] als decimaalteken. Excel heeft zelf een interne bug, waardoor bij printen naar papier soms het decimaalteken op het numpad van het toetsenbord omwisselt. Met andere woorden, wat eerst een komma[,] was wordt een punt[.] na een print.

Daarom heeft Qec geprogrammeerd bij elk geel vakje dat u invult na te gaan of er een punt of een komma in het beoogde getal staat, en deze terug te wijzigen naar een komma[,]

Als in de landinstellingen (o.a. door potfire) het decimaalteken op een punt staat ingesteld.Dan loopt dat fout met onze code. Dus gaarne in windows, configuratiescherm landinstellingen:

decimaalteken op een komma[,] zetten.