Onderhoudsfactuur

Solution

Circa drie tot twee maanden voor afloop van uw gebruikstermijn ontvangt u een nieuwe onderhoudsfactuur. Deze bedraagt op dit moment €210,-- per pakket per vestiging+ € 15,-- per vestiging. Deze dient uiterlijk na een maand betaald te zijn zodat wij 1 maand de tijd hebben nieuwe bestanden op te sturen.

Omdat ook nieuwe bestanden toegevoegd worden afhankelijk van de hoeveelheid werk dat wij aan onderhoud en support hebben, kunnen deze prijzen wijzigen. Wij zullen ze ook mee laten stijgen met inflatie.

P.S:gebruikstermijn (u vindt deze op sheet INFO in start, en in uw klantcode:'/010310/NL/NL->klant sinds 1 maart 2010, elke 1 maart verloopt jaarlijkse gebruikstermijn), na deze gebruikstermijn verloopt uw licentie, tenzij onderhoudsfactuur is voldaan.