combineren materiaal- met overige pakketten

Solution

Alle Rekenbladen zijn ingedeeld in maximaal 5 pakketten. Zo hoort:

B betondekking EC bij pakket A;B;Q

Wij kunnen met ons licentiebestand willekeurige combinaties maken: zoals bijvoorbeeld A+B

Dit is al onze excels in pakket A+Beton.

Bovenstaand B betondekking EC, komt maar 1x voor in uw samengestelde mandje, maar 2x in de prijs van A+B=prijs A+prijs B. Daarom geven we korting op de dubbelingen in zo'n combinatie van verschillende soorten pakketten.

Zie bijlage[bedrage_voorbeeld]. In dit bestand is te zien, dat bij de prijsstelling zoals die nu(1-7-2013) geldt: 500 retour wordt gegeven. Ofwel:

-500,--overlap.

Allen excl.

Attachments:
structuur_bedragen.png structuur_bedragen.png
bedragen_voorbeeld.png bedragen_voorbeeld.png