momentaanwaarde lege regel

Solution

"Betrefffende de gewichtsbereking heb ik een opm. Indien er gekozen wordt voor een lege regel voor vrije belasting, wordt alleen gerekend met de momentaanwaarde!"

-

Wij verwachten dat je waarschijnlijk de cellen in kolommen D en E ingevuld.
Er wordt een extreme waarde berekend als in kolom R "ex" ingevuld is. Dit
werkt nog niet automatisch. Je kunt het nu doen door zelf "ex" in te typen.
We gaan het aanpassen zodat dit nu  ook automatisch verwerkt wordt.

Als je getallen in kolommen K, L, M invult werkt het wel goed.

Frans Wouters